Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Sobre nosaltres

TAIKO
METEOROLOGIA

¿Per què Taiko?

En la mitologia japonesa Raijin és el déu del tro i del llampec i Fujin el déu del vent. Són amics inseparables encara que en més d'una ocasió s'han barallat. Raijin té forma de dimoni amb unes arpes molt llargues i té un gust culinari molt poc comú: es menja els melics dels humans. Avui dia quan hi ha tempesta molts nens japonesos es tapen el melic amb els seus manetes. Els trons els produeix tocant els “taikos”, tambors japonesos, que li envolten. Aquesta llegenda ens va enlluernar…

Serveis TAIKOMETEREOLOGIA

QUI SOM?

TAIKOMETEOROLOGIA un servei de predicció a la carta, neix de la mà del reconegut professional del món del Dret de l'Energia i de les energies renovables Joan Prat Rubí i d'Alfred Rodríguez Picó, meteoròleg amb més de 30 anys d'experiència en TV3, Catalunya Ràdio, La Vanguardia, El Periódico i altres mitjans, així com professor i conferenciant amb més de 1500 xerrades impartides.

La responsable de l'administració i gestió de l'empresa és Mireia Almirall, graduada en economia i màster en història econòmica.

A més comptem amb un innovador departament d'intel·ligència artificial dirigit per Fidel Bonet, graduat i màster en enginyeria informàtica, graduat en topografia i màster en Sistemes d'Informació Geogràfica.

Donats suport pels meteoròlegs Marc Silvestre, graduat en geografia i cap del departament de meteorologia; Albert Salvadó, graduat en ciències ambientals i màster en meteorologia; i Àlex Sancliment, graduat en geografia i màster en meteorologia. La passió innata per la meteorologia i l'experiència al sector de les prediccions meteorològiques amb amplis coneixements pluridisciplinaris (mitjans de comunicació, medi ambient, disseny gràfic, dret i informàtica) ens defineixen. La nostra meta: oferir un servei personalitzat de prediccions meteorològiques professionals de màxima fiabilitat. Tecnologia, coneixement i passió.

La nostra meta: oferir un servei personalitzat de prediccions meteorològiques professionals de màxima fiabilitat. Tecnologia, coneixement i passió.

VALOR AFEGIT

Per a la seva tranquil·litat, trobarà en TAIKOMETEOROLOGIA:

  • Humanització de les prediccions.

  • Contacte directe amb el client els 365 dies/24 hores.

  • Prediccions personalitzades i actualitzades en tot moment.

  • Ens adaptem a les necessitats del client.

  • Amb l'experiència de l'Alfred Rodríguez Picó.

Per a TAIKOMETEOROLOGIA la confiança amb el client és el més important. És per això que els presentem un conjunt de trets distintius que no trobarà en altres empreses. Humanitzem les prediccions per a obtenir una major fiabilitat, sent elaborades de forma personalitzada com a “vestits a mesura” segons les necessitats de cada client. Així mateix els garantim contacte directe els 365 dies/ 24 hores amb l'equip de meteoròlegs i informàtics dirigits per Alfred Rodríguez Picó, per a fer de la meteorologia la seva aliada.

 

EQUIP

Meteoròleg i comunicador

ALFRED RODRÍGUEZ PICÓ

apico@taikometeorologia.com
Geògraf i Meteoròleg

MARC SILVESTRE

msilvestre@taikometeorologia.com
Geògraf i meteoròleg

ÀLEX SANCLIMENT

asancliment@taikometeorologia.com
Geògraf i meteoròleg

JORDI VALLBONA

Economista i administrativa-gestora

MIREIA ALMIRALL

malmirall@taikometeorologia.com
Advocat en dret de l'energia

JOAN PRAT RUBÍ

jprat@taikometeorologia.com
Ambientòleg i meteoròleg

ALBERT SALVADÓ

asalvador@taikometeorologia.com
Contacte

CONTACTI
SENSE COMPROMÍS