Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA

PRODUCTORES

Els rodatges a l'aire lliure sovint es veuen afectats per les condicions meteorològiques. No disposar d'una bona predicció pot provocar grans pèrdues econòmiques i materials.

Des de TAIKOMETEOROLOGIA treballem perquè les productores puguin conèixer l'evolució meteorològica prevista dies abans de començar el rodatge. D'aquesta manera, és possible planificar amb certesa el període de rodatge i efectuar una bona gestió dels equips, d'acord amb les condicions meteorològiques.

El nostre equip efectua informes previs al rodatge amb la màxima fiabilitat, per tal de detectar els dies amb les condicions òptimes. Quan s'aproxima la data del rodatge, informem hora per hora de les variables que poden afectar el correcte desenvolupament de les activitats a l'exterior. Al llarg dels dies de rodatge, seguim la situació i avisem de qualsevol canvi d'escenari.

TAIKOMETEOROLOGIA som un equip de professionals definit pel rigor i la precisió. Apostem pel tracte proper i directe, fent de la meteorologia la seva aliada.
Contacte

CONTACTI
SENSE COMPROMÍS