Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

SERVEIS

Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
01
BUTLLETINS DIARIS
Treballem per a facilitar la presa de decisions, per la qual cosa cada dia rebrà: 
  • Predicció en format numèric i gràfic
  • Acompanyat de textos explicatius i recomanacions
  • Amb precisió horària fins a 72h (3 dies) i un avanç fins a 114h (5 dies). 
  • De les variables que l'afectin la seva activitat.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
02
ALERTES
Estarà informat de tots els fenòmens adversos que afectin la seva activitat amb un servei d'alertes exclusiu, adaptat a les seves necessitats. Les 24h tindrà a la seva disposició l'equip de meteoròlegs per a informar-lo dels fenòmens atmosfèrics que puguin comprometre les tasques en exteriors, instal·lacions, collites, etcètera.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
03
MITJÀ – LLARG TERMINI

Per a una adequada planificació de treballs en exteriors, estimacions de producció o vendes, etcètera, facilitem periòdicament prediccions amb la tendència meteorològica d'1 a 3 mesos.

Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
04
ESDEVENIMENTS ESPECIALS
Conegui amb la màxima antelació quin dia serà millor començar a rodar, programar unes obres o fer actes esportius, festivitats, etcètera. Els nostres meteoròlegs els assessoraran i ajudaran a decidir el dia amb les condicions òptimes per a programar la seva activitat.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
05
ESTUDIS I INFORMES
Els nostres professionals també s'encarreguen de l'elaboració d'anàlisis meteorològiques de situacions passades com la caiguda de llamps o inundacions, també de situacions passades, presents i futures, treballs climatològics de viabilitat per a l'inici de determinades activitats agrícoles, industrials, etcètera.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
06
AUDIOVISUALS
Alfred Rodríguez Picó i la resta de l'equip de TAIKOMETEOROLOGIA els presentarà prediccions didàctiques en format vídeo, clares i adaptades a les necessitats de cada client o activitat.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
07
APP ANDROID I iOS
Volem facilitar-los el treball, podrà veure els nostres serveis meteorològics des de qualsevol lloc gràcies a la nostra APP per a ANDROID i iOS. Totalment adaptada al client, rebrà notificacions personalitzades i podrà usar-la en qualsevol moment.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
08
ALTRES SERVEIS

TAIKOMETEOROLOGIA s'adapta als requeriments de tots els seus clients remodelant els seus serveis amb la finalitat d'obtenir una informació exclusiva i d'alta qualitat. És aquesta una de les qualitats distintives de la nostra empresa.

INFORMACIÓ I PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimación: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i demés drets a info@taikometeorologia.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat
Contacte

CONTACTI SENSE COMPROMÍS