Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

SERVEIS

Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
01
BUTLLETINS DIARIS
Treballem per a facilitar la presa de decisions, per la qual cosa cada dia rebrà: 
  • Predicció en format numèric i gràfic
  • Acompanyat de textos explicatius i recomanacions
  • Amb precisió horària fins a 72h (3 dies) i un avanç fins a 114h (5 dies). 
  • De les variables que l'afectin la seva activitat.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
02
ALERTES
Estarà informat de tots els fenòmens adversos que afectin la seva activitat amb un servei d'alertes exclusiu, adaptat a les seves necessitats. Les 24h tindrà a la seva disposició l'equip de meteoròlegs per a informar-lo dels fenòmens atmosfèrics que puguin comprometre les tasques en exteriors, instal·lacions, collites, etcètera.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
03
MITJÀ – LLARG TERMINI

Per a una adequada planificació de treballs en exteriors, estimacions de producció o vendes, etcètera, facilitem periòdicament prediccions amb la tendència meteorològica d'1 a 3 mesos.

Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
04
ESDEVENIMENTS ESPECIALS
Conegui amb la màxima antelació quin dia serà millor començar a rodar, programar unes obres o fer actes esportius, festivitats, etcètera. Els nostres meteoròlegs els assessoraran i ajudaran a decidir el dia amb les condicions òptimes per a programar la seva activitat.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
05
ESTUDIS I INFORMES
Els nostres professionals també s'encarreguen de l'elaboració d'anàlisis meteorològiques de situacions passades com la caiguda de llamps o inundacions, també de situacions passades, presents i futures, treballs climatològics de viabilitat per a l'inici de determinades activitats agrícoles, industrials, etcètera.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
06
AUDIOVISUALS
Alfred Rodríguez Picó i la resta de l'equip de TAIKOMETEOROLOGIA els presentarà prediccions didàctiques en format vídeo, clares i adaptades a les necessitats de cada client o activitat.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
07
APP ANDROID I iOS
Volem facilitar-los el treball, podrà veure els nostres serveis meteorològics des de qualsevol lloc gràcies a la nostra APP per a ANDROID i iOS. Totalment adaptada al client, rebrà notificacions personalitzades i podrà usar-la en qualsevol moment.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
08
ALTRES SERVEIS

TAIKOMETEOROLOGIA s'adapta als requeriments de tots els seus clients remodelant els seus serveis amb la finalitat d'obtenir una informació exclusiva i d'alta qualitat. És aquesta una de les qualitats distintives de la nostra empresa.

Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
09
ALERTES PER LLAMPS

El servei addicional d’avisos inclou situacions relacionades amb la caiguda de llamps en situació de tempesta elèctrica. Quan s’identifica activitat elèctrica a la zona de vigilància, rebrà un missatge d’inici d’alarma i quan s’hagi descartat qualsevol risc i pugui tornar a l’activitat, rebrà un missatge de final d’alarma. També es podrà observar el trajecte de la tempesta previst i la seva evolució per anticipar-se als seus moviments i facilitar la presa de decisions.

A més, es realitzarà un estudi de l’històric de llamps per definir la configuració dels avisos.

Aquest servei es realitza conjuntament amb Météorage.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
10
BOTIGA
A la nostra botiga online hi trobaràs múltiples aparells meteorològics i astronòmics, a més d'accessoris, instruments de precisió, programaris... Tenim els millors instruments per a llars i per a empreses. A més, disposem de servei d'atenció a client i d'assessorament a només una trucada de distància, transport, muntatge, instal·lació i postvenda, per part d'un equip d'especialistes molt professional. 
INFORMACIÓ I PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimación: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i demés drets a info@taikometeorologia.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat
Contacte

CONTACTI SENSE COMPROMÍS