Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA

ESDEVENIMENTS

Les activitats a l'aire lliure es realitzen cada dia en qualsevol punt del territori i en moltes ocasions la meteorologia influeix d'una manera directa en el seu desenvolupament. Els esdeveniments i espectacles poden disposar d'un servei personalitzat d'informació meteorològica, per tal d'optimitzar l'organització de les activitats a l'aire lliure.

Des de TAIKOMETEOROLOGIA els oferim prediccions a quinze dies vista personalitzades i detallades, informes detallats per hores els dies previs a la data, seguiment en directe de la situació i assessorament al client per prendre les millors decisions. A més, també elaborem informes meteorològics a temps passat, amb tal de detectar la situació meteorològica que ha afectat l'esdeveniment.

Tot amb el rigor i l'experiència del nostre equip. Un servei completament adaptat a cada esdeveniment, segons la localització i les preferències.

CONFIEN EN NOSALTRES

Contacte

CONTACTI
SENSE COMPROMÍS