Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA

AUDIOVISUAL COMUNICACIÓ

Els mitjans de comunicació i l'auge de les noves tecnologies estan evolucionant notablement tant en el contingut informatiu com també en les formes de divulgació i difusió. Ara TAIKO METEOROLOGIA també forma part d'aquesta revolució aportant continguts meteorològics en diferents plataformes com a la televisió, ràdio, xarxes socials i vídeos fets a mida per al sector o empresa que ho reclami.

La qualitat informativa i el rigor meteorològic són els principals objectius i virtuts a l'hora d'informar i transmetre coneixements. Amb l'Alfred Rodríguez Picó dirigint aquest departament, l'adaptabilitat de l'empresa és molt àmplia i flexible. Oferim des d'una informació meteorològica amb un llenguatge accessible i planer per a qualsevol usuari, fins a una predicció detallada, elaborada i pensada per beneficiar un client, sector o empresa, expliquem la meteorologia perquè sigui la seva aliada.
Contacte

CONTACTI
SENSE COMPROMÍS