Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
LA METEOROLOGIA SERÀ LA SEVA ALIADA

TAIKOMETEOROLOGIA ofereix a tots els seus clients un servei meteorològic personalitzat.

Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
01
BUTLLETINS DIARIS
Treballem per a facilitar la presa de decisions, per la qual cosa cada dia rebrà: 
  • Predicció en format numèric i gràfic
  • Acompanyat de textos explicatius i recomanacions
  • Amb precisió horària fins a 72h (3 dies) i un avanç fins a 114h (5 dies). 
  • De les variables que l'afectin la seva activitat.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
02
ALERTES
Estarà informat de tots els fenòmens adversos que afectin la seva activitat amb un servei d'alertes exclusiu, adaptat a les seves necessitats. Les 24h tindrà a la seva disposició l'equip de meteoròlegs per a informar-lo dels fenòmens atmosfèrics que puguin comprometre les tasques en exteriors, instal·lacions, collites, etcètera.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
03
MITJÀ – LLARG TERMINI

Per a una adequada planificació de treballs en exteriors, estimacions de producció o vendes, etcètera, facilitem periòdicament prediccions amb la tendència meteorològica d'1 a 3 mesos.

Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
04
ESDEVENIMENTS ESPECIALS
Conegui amb la màxima antelació quin dia serà millor començar a rodar, programar unes obres o fer actes esportius, festivitats, etcètera. Els nostres meteoròlegs els assessoraran i ajudaran a decidir el dia amb les condicions òptimes per a programar la seva activitat.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
05
ESTUDIS I INFORMES
Els nostres professionals també s'encarreguen de l'elaboració d'anàlisis meteorològiques de situacions passades com la caiguda de llamps o inundacions, també de situacions passades, presents i futures, treballs climatològics de viabilitat per a l'inici de determinades activitats agrícoles, industrials, etcètera.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
06
AUDIOVISUALS
Alfred Rodríguez Picó i la resta de l'equip de TAIKOMETEOROLOGIA els presentarà prediccions didàctiques en format vídeo, clares i adaptades a les necessitats de cada client o activitat.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
07
APP ANDROID I iOS
Volem facilitar-los el treball, podrà veure els nostres serveis meteorològics des de qualsevol lloc gràcies a la nostra APP per a ANDROID i iOS. Totalment adaptada al client, rebrà notificacions personalitzades i podrà usar-la en qualsevol moment.
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
08
ALTRES SERVEIS

TAIKOMETEOROLOGIA s'adapta als requeriments de tots els seus clients remodelant els seus serveis amb la finalitat d'obtenir una informació exclusiva i d'alta qualitat. És aquesta una de les qualitats distintives de la nostra empresa.

Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
09
ALERTES PER LLAMPS

El servei addicional d’avisos inclou situacions relacionades amb la caiguda de llamps en situació de tempesta elèctrica. Quan s’identifica activitat elèctrica a la zona de vigilància, rebrà un missatge d’inici d’alarma i quan s’hagi descartat qualsevol risc i pugui tornar a l’activitat, rebrà un missatge de final d’alarma. També es podrà observar el trajecte de la tempesta previst i la seva evolució per anticipar-se als seus moviments i facilitar la presa de decisions.

A més, es realitzarà un estudi de l’històric de llamps per definir la configuració dels avisos.

Aquest servei es realitza conjuntament amb Météorage.
Qui som
Sobre nosaltres

TAIKOMETEOROLOGIA

L'equip de professionals de TAIKOMETEOROLOGIA posa a la disposició dels seus clients l'accés a una informació de qualitat per a afavorir la presa de decisions.

TAIKOMETEOROLOGIA ofereix un servei meteorològic personalitzat, adaptat a les necessitats de cada client, amb la més avançada tecnologia i fonts d'informació, tant de caràcter públic com d'elaboració pròpia.

Ens encarreguem de detallar la situació meteorològica prevista, amb el màxim grau de detall per a situar a la seva empresa en una posició privilegiada i fer de la meteorologia la seva aliada.

Prediccions meteorològiques de qualitat, actualitzades en tot moment: clares i directes.

SABER MÉS
Serveis TAIKOMETEREOLOGIA
Últimes notícies

SECTORS AMB ELS QUE TREBALLEM

CONFIEN EN NOSALTRES

Darreres noticies

ESTIGUES AL DIA

Inspira't amb històries innovadores que t'ajudaran a decidir-te per nosaltres perquè t'ajudem a complir amb els teus objectius de negoci.
Llegir més
12 MARÇ

PREVISIONS METEOROLÒGIQUES PER PRODUCTORES

La meteorologia és un dels principals elements que poden condicionar els rodatges en l'exterior per la pluja, el vent, la intensitat i el tipus d'insolació, el fred o la calor etc. TAIKOMETEOROLOGIA ofereix serveis personalitzats per productores amb butlletins d'alta fiabilitat hora a hora i disposa d'un equip de Weather Observer.
10 JUNY

CALORADA SOSTINGUDA A LA VISTA

Serà molt interessant veure com es comporta el proper episodi de calor que sen's avocarà al damunt. Si més no, des del punt de vista estrictament meteorològic . Després ja, cadascú en funció dels seus gustos fruirà en menor o major mesura.
INFORMACIÓ I PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimación: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i demés drets a info@taikometeorologia.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat
Contacte

CONTACTI SENSE COMPROMÍS