Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Notícies

Tornar
PAUTES PER A LA INSTAL·LACIÓ D’UNA ESTACIÓ METEOROLÒGICA

PAUTES PER A LA INSTAL·LACIÓ D’UNA ESTACIÓ METEOROLÒGICA

10-11-2021
Tens una estació meteorològica i no saps com muntar-la? T’ensenyem els passos per instal·lar la teva estació de manera ràpida i eficient. Aquestes són les recomanacions bàsiques per col·locar la teva primera estació meteorològica i aconseguir bones dades climàtiques de la teva localitat.

El secret per instal·lar una estació meteorològica i obtenir informació de major precisió de cada un dels instruments és una bona col·locació. S’ha de situar sempre allunyada d’obstacles que puguin intervenir en el seu correcte desenvolupament i és per això que cada instrument ha de seguir una pautes de muntatge.

L’altura recomanada per la OMM i la NOAA per posar una estació meteorològica és d’1'5 a 2 metres, encara que els instruments de vent, els anemòmetres, és millor que estiguin posats a una altura de 10 metres sobre qualsevol superfície, per aconseguir una millor precisió i intensitat del vent. El sensor de temperatura i humitat és essencial que es trobi allunyat de qualsevol paret o d’aparells d’aire condicionat, ja que les dades es poden veure alterades, amb reescalfades que poden fer pujar la temperatura força més de la que hi ha en realitat. El pluviòmetre ha d’estar situat a 1'5 metres de qualsevol superfície i sempre allunyat d’arbres que puguin obstruir l’instrument, de regs automàtics o de baixants d’aigua.

En resum, per instal·lar la teva estació a casa, necessites un espai obert i airejats, on hi hagi els menors impediments que permetin una correcta recollida de dades. Entra a la botiga de TAIKOMETEOROLOGIA i gaudeix del llistat d’estacions meteorològiques que oferim.
Contacte

CONTACTI
SENSE COMPROMÍS