We use our own cookies and third parties ones to offer our services and collect statistical data. If you continue browsing the internet you accept them. More information

Accept

News

Back

TAIKOMETEOROLOGIA COLABORA CON EL RETO 100 FITES

03-09-2019

El projecte 100 FITES tracta d’una ruta que realitzen dos prestigiosos metges de Barcelona en Enric Cáceres i Jaume Canet. El repte consisteix en sortir de casa caminant i recórrer tot el Pirineu de banda a banda, anant i tornant en 100 etapes.

Ara ja estan a punt d’arribar a casa i el soci de la nostra empresa, Roman Llagostera, els ha acompanyat durant l’etapa 81 entre el refugi de Malniu i Puigcerdà (17 km). Amb ells ha pogut mantenir una interessant conversa sobre com els hi ha afectat la meteorologia durant la llarga travessa. A l’esquerra poden veure l’entrevista que els hi hem realitzat.

Donat que s’ha de prestar especial atenció a la meteorologia per fer qualsevol excursió per la muntanya, TAIKOMETEOROLOGIA ha ofert als dos valents senderistes prediccions meteorològiques quan algun fenomen podria comprometre l’etapa. Com ja vam comentar a l’article del blog “EL VERANO EN LAS PISTAS DE ESQUÍ”, les tempestes durant l’estiu son especialment fortes cap a punts de muntanya i cal extremar les precaucions. És important no estar en llocs oberts quan hi hagi llamps o a prop de rius i torrents quan plou fort ja que es produeixen crescudes sobtades del cabal. També cal extremar la precaució amb la boira, un fenomen que, tot i no ser violent, pot causar problemes d’orientació a l’hora de fer una excursió per llocs poc coneguts. En definitiva, disposar d’una encertada predicció meteorològica pot fer estalviar molts problemes.

Contact

CONTACT
WITHOUT COMMITMENT