Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información

Aceptar

Noticias

Volver

TAIKOMETEOROLOGIA COLABORA CON EL RETO 100 FITES

03-09-2019

El projecte 100 FITES tracta d’una ruta que realitzen dos prestigiosos metges de Barcelona en Enric Cáceres i Jaume Canet. El repte consisteix en sortir de casa caminant i recórrer tot el Pirineu de banda a banda, anant i tornant en 100 etapes.

Ara ja estan a punt d’arribar a casa i el soci de la nostra empresa, Roman Llagostera, els ha acompanyat durant l’etapa 81 entre el refugi de Malniu i Puigcerdà (17 km). Amb ells ha pogut mantenir una interessant conversa sobre com els hi ha afectat la meteorologia durant la llarga travessa. A l’esquerra poden veure l’entrevista que els hi hem realitzat.

Donat que s’ha de prestar especial atenció a la meteorologia per fer qualsevol excursió per la muntanya, TAIKOMETEOROLOGIA ha ofert als dos valents senderistes prediccions meteorològiques quan algun fenomen podria comprometre l’etapa. Com ja vam comentar a l’article del blog “EL VERANO EN LAS PISTAS DE ESQUÍ”, les tempestes durant l’estiu son especialment fortes cap a punts de muntanya i cal extremar les precaucions. És important no estar en llocs oberts quan hi hagi llamps o a prop de rius i torrents quan plou fort ja que es produeixen crescudes sobtades del cabal. També cal extremar la precaució amb la boira, un fenomen que, tot i no ser violent, pot causar problemes d’orientació a l’hora de fer una excursió per llocs poc coneguts. En definitiva, disposar d’una encertada predicció meteorològica pot fer estalviar molts problemes.

Contacto

CONTÁCTANOS
SIN COMPROMISO