Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Sectors

AGRICULTURA

La variabilitat del nostre clima comporta amb freqüència situacions meteorològiques adverses, susceptibles de posar en perill collites senceres, la realització de treballs, materials i infraestructures, etcètera. 

ENERGIA

El consum d'energia acusa notables variacions al llarg d'un any, com a conseqüència d'invasions fredes, onades de calor, vents forts o calmes prolongades…conèixer per endavant la predicció meteorològica mitjà i llarg termini serà una eina indispensable a l'hora de definir les estratègies de producció, distribució i comercialització de l'energia.

MARÍTIM

Es facilitarà informació de totes aquelles variables d'interès com a velocitat mitjana i màxima del vent, així com l'altura mitjana i màxima estimada de les ones, el seu període i direcció, la probabilitat de descàrregues elèctriques o de tempestes lligades a fenòmens severs.

MUNTANYA

La pràctica de l'esquí, senderisme, ràfting, parapent… són activitats esteses en la nostra societat. El nostre equip s'encarregarà d'oferir-los una predicció a curt termini amb la màxima precisió per a una adequada planificació de les activitats

OCI I TURISME

Las actividades relacionadas con el ocio y el turismo dependen en gran parte de las predicciones del tiempo. Para ello TAIKOMETEOROLOGÍA dispone de servicios que se pueden adecuar a las necesidades de cada empresa.

ESDEVENIMENTS ESPECIALS

Les activitats a l'aire lliure es realitzen cada dia en qualsevol punt del territori i en moltes ocasions la meteorologia influeix d'una manera directa en el seu desenvolupament.

ALTRES SECTORS

A més de tots els sectors descrits en la nostra web, TAIKOMETEOROLOGIA s'adapta a qualsevol altra activitat que requereixi d'informació meteorològica, des d'administracions públiques, sistemes de reg, recollida d'aigües, gestió mediambiental, etc.