Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Notícies

Tornar
NOVA COL·LABORACIÓ AMB ECOMETTA

NOVA COL·LABORACIÓ AMB ECOMETTA

01-03-2021
Aprofitem l’inici de la setmana per anunciar la nova col·laboració d’aquest hivern amb Ecometta, una associació amb qui compartim la passió per la meteorologia, l’ecologia i el medi ambient.

Ecometta va néixer l’any 2010 amb l’objectiu d’educar i divulgar temàtiques relacionades amb la meteorologia, amb el respecte pel medi ambient i per conscienciar vers diverses problemàtiques ambientals, com és el canvi climàtic.


   Foto: Pxhere.com

Per a realitzar la seva tasca col·laboren amb més de 200 centres escolars, organitzen xerrades i conferencies. Són col·laboradors de l’Agència Estatal de Meteorologia representant Catalunya. A més, col·laboren amb l’Observatori Fabra de Barcelona i amb altres entitats científiques internacionals.

Des de TAIKOMETEOROLOGIA creiem que l’educació és una eina molt important per a conscienciar la societat i per poder incidir en tots els problemes que ens preocupen, fent del món un lloc una mica millor. Per tant, estem segur/es que la col·laboració amb l’associació ECOMETTA permetrà unir forces en aquest camí. Estigueu preparats i preparades, que avui hi hauran novetats!

L’equip de TAIKOMETEOROLOGIA.Contacte

CONTACTI
SENSE COMPROMÍS