Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Notícies

09 FEB

TENDÈNCIES PEL FEBRER, ONADA DE FRED A EUROPA

Les tendències per la segona quinzena de febrer auguren novetats importants a la Península i a Catalunya i una potent onada de fred a bona part del continent. Però abans d'explicar el temps a mitjà termini, cal entendre en què consisteix una tendència, com s'analitza la informació i de quina manera es transmet adequadament.
28 GEN

PREVENCIÓ DE RISCOS ORIGINATS PER LA CAIGUDA DE LLAMPS

Les tempestes elèctriques, tot i que exerceixen un paper fonamental en l’equilibri del camp elèctric del planeta, també són un fenomen perillós. A la terra, les tempestes elèctriques descarreguen entre 6 i 8 milions de llamps diaris, amb una intensitat que pot superar els 200.000 ampers. A TAIKOMETEOROLOGIA treballem per la prevenció de riscos meteorològics severs i per garantir la màxima seguretat per les persones i les empreses. 
19 GEN

Anàlisi del temporal Filomena a Catalunya

Després de 20 dies de rigorós hivern, s’explicarà i es farà un balanç del que ha estat aquest període de fred, el qual no estem acostumats per la seva intensitat i persistència. No són fets excepcionals, però habitualment la durada d’aquests episodis és més curta.
21 DES

METEOROLOGIA I EMPRESES, UNA RELACIÓ D'AMISTAT

La meteorologia afecta els negocis en un dels seus punts clau: la presa de decisions per part del "líder" o la persona responsable de l'empresa. Una decisió correcta, gràcies a posseir una bona informació, pot aportar notables beneficis. Sabia que els fenòmens meteorològics afecten negativament el 70% dels negocis? I que a nivell mundial generen pèrdues milionàries?
02 DES

Rècords històrics el mes de novembre a la ciutat de Barcelona

A l'Observatori Fabra de Barcelona han registrat el mes de novembre més càlid d'ençà que es va iniciar l'històric l'any 1914. El mes de novembre ja va arrencar amb temperatures per sobre de la mitjana. Pel conjunt de Catalunya, el mes de novembre ha estat càlid, i fins i tot molt càlid a punts del litoral Central, de la comarca de l'Urgell i del Solsonès, especialment la primera quinzena del mes de novembre. Segons el Centre Nacional d'Informació Ambiental de la NOAA, l'any 2020 ja s'ha destacat per ser el segon més càlid de la història dels registres a escala planetària.
03 SET

TAIKOMETEOROLOGIA COLABORA CON EL RETO 100 FITES

El projecte 100 FITES tracta d’una ruta que realitzen dos prestigiosos metges de Barcelona en Enric Cáceres i Jaume Canet. El repte consisteix en sortir de casa caminant i recórrer tot el Pirineu de banda a banda, anant i tornant en 100 etapes.
15 NOV

A ESQUIAR CON TAIKOMETEOROLOGIA

El pasado invierno fue excepcional por las grandes nevadas que afectaron las zonas de montaña peninsulares. Algunas estaciones de esquí no registraban espesores tan importantes des de la década de los 80s del pasado siglo. Los clientes de estas estaciones nos están preguntando si este invierno va a ser igual y la respuesta es clara... descúbrela en este artículo.
21 AGO

SITUACIONES DE RIESGO

Las situaciones de riesgo derivadas de los diferentes fenómenos meteorológicos como tormentas, olas de calor, temporales de viento, etcétera, son una realidad que cada año salpican la Península y sus archipiélagos. Y para muchas empresas de todo sector económico, el conocimiento por anticipado de estas situaciones resulta de vital importancia
06 AGO

LAS OLAS DE CALOR Y SU AFECTACIÓN EN LA ECONOMÍA

La Península Ibérica, a medio camino de las regiones árticas y las ecuatoriales, puede tener invasiones frías o cálidas, algunas de ellas contundentes. Del norte de África, almacén de masas de aire muy calientes, pueden partir burbujas tórridas en dirección a los países mediterráneos.
INFORMACIÓ I PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimación: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i demés drets a info@taikometeorologia.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat
Contacte

CONTACTI SENSE COMPROMÍS